Followers

Wednesday, 17 April 2013

Dapat kerja half day

Alhamdulillah dapat jugak kerja....

Nak di jadikan cerita hari senin 15april dapat panggilan utk temuduga,saya pun pergilah dengan tidak berharap apa2 sebabnya bila tanya pakcik google tak jumpa pun company profile,kalau bos tanya apa nk jawab kan,hari kejadian sampai ofis isi form macam biasa dan di borang tu dia tanya bila nk mula kerja "dalam hati kata pekerja yag berdedikasi esk 16april la mula kerja" sebelum ni bila pegi interview syarikat akan call  bagi tahu keputusan tp yang ni masa tu juga dapat tahu permohonan saya di terima :) Alhamdulillah bersyukur dapat kerja tak sangka kan rezeki Allah nak bagi macam2 cara,

Oleh kerana kt borang tu dah tulis 16hb masuk kerja,sy datang lah pukul 7.40am dah ada kt kawasan ofis padahal masuk pukul 9...first time la katakan...

perut pulak meragam cirit birit dari malam tadi mmg tak dapat tidur langsung sampailah ke ofis sbb makan megi goreng ntah apa yang di bubuh nye,mcm mana nk buat...baru first day kerja tak kan dah nak cuti kan,lunch hour tadi pegi klinik  doktor bg Mc 2 hari tp sy cakap eh tak apa buat 1 hari je *ayat poyo je*,sampai2 klinik td bila dah siap register sy cakap dekat org jaga kaunter "kejap eh sy nk pegi tandas"
maklum lah bila dah sakit perut ni mmg lama la dalam tandas kan tiba2 dengar 1 suara "encik ok ke?" sy jwb ok,katanya takut sy pengsan dalam tandas sbb lama sgt, dah dapat Mc dapat la sy berehat
mula2 kerja dah halfday... -.- dah sakit kan...sebelum balik tadi akak bahagian admin bg tau sy bos tanya "knp sy tgk wan mcm tak hepy saja" sy kata mcm mana nk hepy sakit perut ni...hahah

Esk harap nya sakit perut ni makin baik...eh lupa pula sy kerja sbg designer di cemerlang publication,ada sapa tahu tak ? area seri kembangan dekat dgn south city :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...